Search
Close this search box.

Upynos komanda penktą kartą pelnė nugalėtojos titulą

Kovo 19 d. baigėsi beveik penkis mėnesius vykusios Telšių rajono atviros vyrų krepšinio pirmenybės, kuriose šiemet dalyvavo dešimt komandų. Nauja tai, kad šiose pirmenybėse dalyvavo kaimynai ne tik iš Plungės, bet ir iš Mažeikių.

Pirmame varžybų etape buvo žaidžiama rato sistema, į antrą etapą pateko I etapo 8 pirmąsias vietas iškovojusios komandos. Ketvirtfinalio varžybos buvo žaidžiamos tokia tvarka: (1-8), (2-7), (3-6), (4-5). Komandos, užėmusios 9-10 vietas, pasitraukė iš pirmenybių.

Trečiame etape komandos rungtyniavo ketvirtfinalio varžybose ir nugalėtojas buvo nustatomas iš dviejų rungtynių, taškų skirtumu.

Paskutiniame etape pusfinaliuose pralaimėjusios komandos rungtyniavo dėl trečios vietos, laimėjusios komandos – dėl pirmos vietos.

Finalinių rungtynių dieną dėl trečios vietos susitiko Telšių ,,Bumsass“ ir Plungės ,,Lobikonas“. Pergalę rezultatu 85:68 šventė ,,Bumsass“.

Kovoje dėl pirmos vietos susitiko daugkartinė šių krepšinio pirmenybių nugalėtoja Upynos komanda su jaunatviška Mažeikių ,,Silverstars“ komanda. Rezultatu 77:67 pergalę iškovojo Upyna ir penktą kartą iš eilės tapo Telšių rajono vyrų krepšinio pirmenybių nugalėtoja.

Finalinę dieną vyko tritaškių metimo bei dėjimo į krepšį konkursai. Tritaškių metimo konkursą laimėjo Airidas Norvilas (,,Žarėnai“).

Dėjimo į krepšį konkurso nugalėtoju tapo Emilis Bertavičius („Telšių SRC-2003“).

Komandas pasveikino ir apdovanojo Lietuvos Respublikos Seimo narys Valentinas Bukauskas, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vydas Gedvilas ir Telšių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Lina Leinartienė.

Komandai nugalėtojai ir prizininkėms buvo įteikti medaliai ir taurės. Prizais apdovanoti pirmenybių finalinio ketverto varžybų komandų geriausi žaidėjai, kuriuos atrinko komandų vadovai. Į simbolinį žaidėjų penketą pateko šie žaidėjai: Gražvydas Mockus (Upyna), Gintaras Kukanauskas (Upyna), Tomas Žukauskas (,,Lobikonas“), Simas Stonys („Silverstars“), Mantas Petrulis („Bumsass“), MVP žaidėju išrinktas Mantas Vavilovas (Upyna).

Už paramą vykdant pirmenybes dėkojame Telšių rajono savivaldybei.

 

                                                                                Telšių SRC informacija

Facebook
Vertimas »