Search
Close this search box.

2023 Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės Laser Run čempionatas Šiauliuose

Lapkričio 11 d. Šiauliuose vyko šiuolaikinės penkiakovės Laser Run varžybos, kurios sukvietė talentingus sportininkus iš visos Lietuvos. Tai buvo ne tik sportinis iššūkis, bet ir puiki galimybė atskleisti jaunųjų atletų aistrą ir ryžtą. Tarp daugelį dalyvių išskirtinai pasirodė Telšių sporto ir rekreacijos centro atstovai.
Jauniausiųjų grupėje (U9) Fausta Bytautaitė iškovojo garbingą trečiąją vietą, įrodydama, kad net mažiausi sportininkai gali pademonstruoti didžiulį potencialą. Julius Godeliauskas, taip pat U9 kategorijoje, užėmė ketvirtąją vietą, parodė ryžtą ir sportinį užsispyrimą.
Nepralenkiamas Telšių Dominavimas U11 Grupėje.
U11 mergaičių kategorijoje Augustė Vargalytė tapo neabejotina čempione, įrodant savo pranašumą tarp 18 dalyvių. Be to, Augustė Butikytė ir Rugilė Juškaitė užėmė atitinkamai aštuntąją ir devintąją vietas, rodydamos puikų komandos dvasios pavyzdį. Tarp berniukų, Kristupas Kumslys užėmė antrąją vietą, o Edvinas Aksinčiukas – ketvirtąją, įrodydami, kad Telšių atletai yra ne tik talentingi, bet ir ištvermingi.
U13 amžiaus grupėje Telšių sportininkai taip pat parodė, kad jie taip pat gali iškovoti aukštas pozicijas. Mergaičių grupėje Luka Remėzaitė užėmė penktąją vietą, o Liepa Opulskytė – šeštąją, o Amelija Armalytė finišavo dešimtoje pozicijoje. Berniukų grupėje Jokūbas Juška, Erikas Kimbaras ir Jonas Giedra atitinkamai užėmė ketvirtąją, penktąją ir devintąją vietas.
Puikūs Rezultatai U15 Kategorijoje.
U15 berniukų kategorijoje Žygis Petrulis ir Mykolas Kimbaras pasidabino sidabro ir bronzos medaliais, o Jokūbas Kaveckis ir Kajus Meškauskis užėmė aštuntąją ir dešimtąją vietas.
Šie rezultatai yra įrodymas, kad Telšių sporto ir rekreacijos centro sportininkai yra ne tik talentingi, bet ir atkaklūs, siekiantys aukščiausių rezultatų. Jų pasiekimai įkvepia kitus ir rodo, kad sunkus darbas bei atsidavimas sportui atneša vaisius. Sveikiname visus sportininkus ir jų trenerį V.Mickų su aukštais pasiekimais.

Facebook
Vertimas »